Activiteiten

Van nostalgische tandem tourtocht tot dronevliegen: LEF Verhuur heeft het allemaal. Wij zijn gespecialiseerd in de leukste activiteiten van jong tot oud. Wat ons echt speciaal maakt is onze creativiteit voor maatwerk. Als jij jouw wensen doorgeeft dan stellen wij iets voor jouw samen. LEF Verhuur is er voor groepen klein en groot, in alle leeftijdsklassen.

Karaoke Caravan

Alle gouden keeltjes verzamelen: de karaoke caravan staat in de straat! Gezelligheid gegarandeerd met deze karaokebar op wielen. Zing mee met de mooiste hits van ABBA tot de Backstreet Boys. Alles is mogelijk. Mogelijk met groot beamerscherm, zodat iedereen mee kan zingen met de fijnste karaoke platen.

De Karaoke caravan kan worden bezorgt en afgehaald. Deze caravan is ideaal voor een buurtfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsborrel of andere gezellige aangelegenheid. Vooraf krijgt u duidelijke instructies over de werking van alle apparatuur.

Onze caravan is een echte eyecatcher en natuurlijk ook te gebruiken voor andere aangelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan de muziek en omroepinstallatie op uw sportevenement of als gezellig tussendoortje bij een food-truck festijn!

Neem contact met ons op voor de prijzen en andere mogelijkheden van deze activiteit. Contact

Biertakel

Spektakel met de Biertakel!
Dé internetsensatie ook bij Lef Verhuur: de biertakel!

Behendigheid, rust, precisie en doorzettingsvermogen. Dat zijn de skills die je moet beheersen om dit spel tot een goed einde te brengen. Pas op!, voor je het weet heb je een nat pak gehaald door je eigen onhandigheid. Wie in jouw groep zet de snelste tijd neer? Speel dit spel al race tegen de klok of tegen elkaar.

De takels zijn geschikt voor personen vanaf 12 jaar en natuurlijk niet alleen geschikt voor Bier.

#niks18 Contact

Levensgroot Jenga

Op zoek naar een naar een leuke twist voor jullie buurtfeest, familiedag of vriendendag? Speel dan samen Levensgroot Jenga. Deze versie rijkt tot meer dan 1,5 meter en is op veel verschillende manieren te spelen.

Spanning en teamwork zijn nodig om de toren niet in te laten storten. Durf jij dat laatste blok tussen de stapel weg te schuiven? Levensgroot vermaak met levensgroot Jenga!

Vanaf €15 per dag. Contact

Dronerace of workshop

De nieuwste techniek, in jouw handen! Bijzonder leuk voor jong en oud: Dronevliegen. Leer tijdens een workshop wat de mogelijkheden zijn van deze futuristische techniek. Hoe vlieg ik nou met een drone? Waar moet ik aan denken? Wat is de regelgeving? Je leert het allemaal. En dan ben je klaar om op te stijgen. Maak prachtige foto’s en probeer gave salto’s te maken. De droneactiviteit is te doen als groepsworkshop, maar het is ook mogelijk een middag een Drone te huren (mits voldaan aan de voorwaarden).

Prijzen
Droneworkshop: vanaf 25 euro per persoon. Workshops worden altijd in afstemming met u afgestemd. Wij leveren maatwerk voor uw groep.

Losse verhuur: Alleen op aanvraag en bij volgen van instructiesessie (a 30 euro per dronehuurder).

Dronevliegen op maat: Heeft u een idee of specifiek event waarbij drones perfect in het programma passen? laat het ons weten, we maken graag een aanbieding voor u op maat. Contact

Tandem tourtocht

Fiets eens anders: maak een tocht op een van onze authentieke tandems. Verrassend leuk, verrassend eenvoudig en verrassend voor iedereen! Beleef het nostalgisch gevoel van deze bijzondere fietsen. Voor zowel jong en oud een dag die je niet snel vergeet. Geniet van alles wat het mooie Twentse landschap te bieden heeft. We beschikken over een breed assortiment tandems waarop eenieder uit de voeten kan. Vanaf €17,50 per tandem.

De tandems beschikken over 3 versnellingen. De zadels zijn in hoogte eenvoudig te verstellen. Naast een goed functionerende tandem ontvangt je per groep:
• Een up-to-date routekaart
• Extra sterke fietssloten
• Banden reparatie-set (voor noodgevallen)

Optioneel:
• Bezorg en ophaalservice (op aanvraag)
• Gekoelde dranken
• Uitbreiding met dronevliegen of levensgroot jenga! Contact

Maatwerk activiteiten

Wat ons echt speciaal maakt is onze creativiteit voor maatwerk. Als jij jouw wensen doorgeeft dan stellen wij iets voor jou samen. LEF Verhuur is er voor groepen van 10 tot 25 personen, in alle leeftijdsklassen.

Direct contact opnemen

Lef verhuur verhuurt de activiteit waar u naar op zoek bent voor uw familiefeest, vrijgezellenfeest, personeelsfeest, teamuitje of vrienden / vriendinnendag. Voor alle leeftijden en alle aantallen. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.