Over ons

Passie voor het organiseren van events is de basis geweest voor het ontstaan van Lef Verhuur. Al van jongs af aan ben ik betrokken geweest bij evenement in de buurt en altijd op zoek geweest naar dat extra stukje beleving. Ook professioneel heb ik ruime ervaring binnen de eventbranche. Daar kreeg ik vaak vragen als: ‘We moeten nog wat leuks doen met onze familie, weet jij nog iets?’ of ‘We hebben niet veel budget, maar willen toch nog wat leuks doen met ons team, wat kunnen we doen?’ Met Lef verhuur geef ik een antwoord op die vragen.

Uw beleving is onze passie

Op een laagdrempelige manier mensen de mogelijkheid bieden extra beleving aan hun eigen feest toe te voegen door een bijzondere activiteit. Dat is wat ik wil doen. Vanuit eigen enthousiasme breng ik mensen beleving die iedereen moet kunnen ervaren. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar jouw volgende activiteit? Bel me eens, dan praten we samen over hoe we jou feest van nog meer beleving kunnen voorzien.

Direct contact opnemen

Lef verhuur verhuurt de activiteit waar u naar op zoek bent voor uw familiefeest, vrijgezellenfeest, personeelsfeest, teamuitje of vrienden / vriendinnendag. Voor alle leeftijden en alle aantallen. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.